Save the date! Eerste Harry Blom-beraad 'Wat is er mis met solitaire huisvesting van mannelijke ratten en muizen?' op 21 maart

Ben je lid van een IvD, onderzoeker, biotechnicus of analist, of vanuit een andere rol direct betrokken bij dierproeven? NCad en IvD-Platform nodigen je uit om tijdens dit eerste Harry Blom-beraad kennis, ervaringen en visies over het solitair huisvesten van mannelijke ratten en muizen, met elkaar te delen. Om zo gezamenlijk te werken aan dierenwelzijn en kwaliteit van onderzoek. Het beraad wordt informatief, inspirerend en laagdrempelig.

Wanneer: donderdag 21 maart 2019 van 14 tot 17 uur

Waar: op een leuke locatie in het centrum van Utrecht

De in 2018 overleden proefdierdeskundige Harry Blom maakte zich sterk om binnen het dierexperimentele werkveld actief kennis met elkaar te delen en dilemma’s te adresseren.

In elk Harry Blom-beraad wordt een dilemma in de huidige onderzoekspraktijk vanuit verschillende oogpunten belicht. En gaan we de discussie met elkaar aan. Dit kan leiden tot een adviestraject door het NCad, de vorming van een werkgroep of een andere actie, maar het beraad is daar niet primair op gericht. Elke bijeenkomst organiseren we op een prettige locatie onder het genot van een hapje en een drankje.

Noteer deze bijeenkomst op 21 maart alvast in je agenda. En stuur deze aankondiging door naar collega’s voor wie dit volgens jou relevant is.

Het programma en nadere informatie over locatie en registratie volgen spoedig!

Heb je vragen of tips? Mail naar het NCad:  NCad@minlnv.nl