Meld je aan voor het 6e Harry Blom-beraad op 13 juni

Op dinsdag 13 juni 2023 is het 6e Harry Blom-beraad. Het thema is 'Voorkomen van ernstig ongerief'. Tijdens deze bijeenkomst gaan we dieper in op de mogelijkheden om ernstig ongerief te voorkomen. Deze keer is het weer fysiek in Utrecht. Ook is de bijeenkomst te volgen via een niet-interactieve livestream. Aanmelden is nu mogelijk!

Programma

Na een introductie door Leonie van Rijt gaat Wim de Leeuw in op cumulatief ongerief. Daarna bespreekt Marloes Hentzen enkele concrete casussen uit de praktijk van vaccinontwikkeling. Tenslotte introduceert Nelleke Verhave het stappenplan van de RSPCA om ernstig ongerief zoveel mogelijk te voorkomen.

We combineren ‘strakke inhoud’ met discussie. En er is ruimte om collega’s van andere organisaties te leren kennen onder genot van een hapje en een drankje. De inloop is vanaf 13:00 uur en na afloop is een borrel.

Voor wie

Met dit Harry Blom-beraad willen IvD-Platform en NCad IvD-leden, onderzoekers, biotechnici en andere direct betrokkenen bij dierproefonderzoek ‘in vertrouwen’ kennis en ervaringen met elkaar laten delen. Om zo bij te dragen aan beter onderzoek en een betere onderzoeksopzet, voor onderzoekers en voor de dieren.

Registreren

Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst en voor de livestream via deze link: Registreren | Harry Blom beraad (momice.events).